Jaunais ŠKODA SUPERB

14. května 2019
Jaunas dizaina detaļas un tehniskie elementi padara ŠKODA flagmaņa profilu vēl izsmalcinātāku. Inovatīvas apgaismojuma tehnoloģijas rūpējas par maksimālu drošību.

ŠKODA atjaunotais flagmanis SUPERB ir zīmola pirmā sērijveida automašīna, kura aprīkota ar inovatīviem pilnībā LED matricu priekšējiem lukturiem. Atjaunotais modelis var lepoties ar uzlabotu drošību un plašākām komforta iespējām. Atklājot dizaina skices un video, Čehijas auto ražotājs piedāvā ieskatīties, kā izskatīsies jaunie pilnībā LED matricu lukturi, jaunā dizaina LED miglas lukturi un pilnībā LED aizmugurējie lukturi ar dinamiskajiem virzienrādītājiem.

ŠKODA SUPERB pasaules pirmizrāde norisināsies 2019. gada maijā IIHF Pasaules hokeja čempionāta ietvaros Slovākijā.

Būdams Čehijas automašīnu ražotāja flagmanis, ŠKODA SUPERB vienmēr aprīkots ar jaunākajām drošības, braukšanas komforta, veiktspējas un vides inovācijām - ieviešot vidējās klases automašīnu segmentā tās priekšrocības un specifikāciju iezīmes, kādas parasti atrodamas augstākas klases automašīnās.

Jaunā ŠKODA SUPERB dizaina skicē attēloti asi veidotie priekšējie lukturi, miglas lukturi ar izteiksmīgo apdari, kā arī raksturīgais ŠKODA radiatora režģis. Pirmo reizi SUPERB modeļa aizmugurējo daļu zīmola emblēmas vietā rotās ŠKODA uzraksts. Būdams ŠKODA modeļu klāsta flagmanis, SUPERB, kura pirmsākumi meklējami jau 1930. gados, vienmēr aprīkots ar zīmola jaunākajām dizaina, tehnoloģiju un funkcionālajām tehnoloģijām. Elegantais, pirmklasīgais modelis atspoguļo ŠKODA centienus piedāvāt augstākās klases automašīnas, kas sniedz klientiem pārsteidzošu ietilpību un virkni augstākas klases automašīnās pieejamu risinājumu.

Pilnībā LED matricu priekšējo lukturu skice atklāj inovatīvās apgaismojuma sistēmas dizainu, kas sastāv no LED tuvo un tālo gaismu moduļa, kā arī trim papildu LED tālo gaismu segmentiem, un “ŠKODA Crystal Lighting” uzrakstiem uz lukturu korpusa. Virzienrādītāju, dienas gaitas un gabarītgaismas lukturu funkciju pilda smalka LED josla. Virs tās savu vietu atradušas arī adatas formai līdzīgas LED struktūras, kuras piedalās jaunajā sagaidīšanas/pavadīšanas gaismu animācijā. Iedarbinot un izslēdzot automašīnu, šī funkcija automātiski ieslēdz vai izslēdz priekšējo un aizmugurējo lukturu elementus noteiktā secībā.

Video atklāj jaunos pilnībā LED matricu priekšējos lukturus un sagaidīšanas/pavadīšanas apgaismojuma animāciju darbībā, kā arī to darbības ilustrāciju. Tajā redzami jaunā dizaina miglas lukturi ar LED tehnoloģiju un pilnībā LED aizmugurējie lukturi. ŠKODA SUPERB debitēs dinamiskie virzienrādītāji, kuri izgaismojas slīdošā kustībā uz ārpusi. Tie ne tikai nodrošina dinamiskāku izskatu, bet arī padara automašīnu pamanāmāku citiem satiksmes dalībniekiem un uzlabo drošību uz ceļa.

PROGRESĪVĀKAIS MODELIS AR SENU VĒSTURI

SUPERB stāsts ŠKODA flagmaņa lomā aizsākās 1934. gadā ar oriģinālo Mlada Boļeslavā ražoto SUPERB. No 1947. gada SUPERB bija pirmais ŠKODA modelis, ko zīmols ražoja rūpnīcā Kvasinos. SUPERB nosaukums atvasināts no latīņu valodas vārda “superbus”, kas nozīmē izcils, lielisks vai ievērojams. Pēc vairāk nekā 50 gadu pārtraukuma mūsdienu ŠKODA SUPERB ir nemanāmi iemiesojis šīs vērtības 2001. gada modelī. Mūsdienu SUPERB šobrīd piedzīvo savu trešo paaudzi, un ģimenes un privāto klientu vidū tas ieguvis tikpat lielu popularitāti, kā tas ir ticis pozicionēts, kā ērts auto biznesam un autoparkiem. 2017. gada aprīlī trešās paaudzes ŠKODA flagmanis pārsniedza vienu miljonu saražotu automašīnu atzīmi. ŠKODA Storyboard sadaļā jūs atradīsiet visu iepriekšējo SUPERB paaudžu pārskatu.

GALVENAIS SPONSORS AR PASAULES REKORDA ATZINĪBU

Čehijas auto ražotājam tik tuvais, dinamiskais un piezemētais sporta veids hokejs līdzās riteņbraukšanai veido ŠKODA sponsorēšanas stratēģijas mugurkaulu. Ražotājs pilda oficiālā galvenā sponsora un autoparka partnera lomu IIHF Pasaules hokeja čempionātā jau kopš 1993. gada, un pat 1992. gadā tas bija oficiālais autoparka partneris noslēdzošajā Pasaules čempionāta kārtā, kas norisinājās Prāgā un Bratislavā. Šodien Slovākijas galvaspilsētā ar pirmo automašīnas pasaules atklāšanu uz Pasaules čempionāta skatuves zīmols noslēdz ciklu. ŠKODA jau 27 gadus ir galvenais Pasaules hokeja čempionāta sponsors, kas zīmolu padara par visilgākā sponsorēšanas titula ieguvēju pasaules sporta čempionātu vēsturē.

Jaunākās Ziņas