JAUNĀ ŠKODA OCTAVIA SCOUT

10. června 2020
Jaunās paaudzes ŠKODA OCTIAVIA modeļu klāstā pieejama jauna OCTAVIA SCOUT

Jaunās paaudzes ŠKODA OCTIAVIA modeļu klāstā pieejama jauna OCTAVIA SCOUT. COMBI versijas veiksmes stāsts - kas balstās uz robustajām detaļām, bezceļu īpašībām, paaugstinātu klīrensu un visu riteņu piedziņu – sākās 2007. gadā, un tagad, līdz ar zīmola bestsellera ceturtās paaudzes atklāšanu, šis modelis atklāj jaunu nodaļu zīmola vēsturē. Papildu emocionālajam dizainam multifunkcionālais dzīvesveida universālis piedāvā vēl vairāk telpas nekā pieejams iepriekšējās paaudzes modelī, kā arī tagad papildaprīkojumā ir pieejama arī priekšpiedziņa.

OCTAVIA ikvienai dzīves situācijai ar plašu ietilpību

Ģimenes brīvdienās, iepērkoties vai dodoties uz laukiem braukt ar kalnu divriteni, kas paņemts līdzi bagāžas nodalījumā: jaunā ŠKODA OCTAVIA SCOUT, kas ir pieejama tikai universāļa versijā, ir perfekta automašīna daudzām dzīves situācijām. Rough-Road slikto ceļu pakete iekļauta pamataprīkojumā, ieskaitot virsbūves apakšdaļas aizsardzību un par 15 mm augstāku klīrensu, kas padara OCTAVIA SCOUT par ideāli piemērotu arī bezceļu braukšanai, kā arī par populāru izvēli piekabes, zirgu vai laivas piekabes vilkšanai. Ja automašīna ir aprīkota ar 2.0 TDI dzinēju ar 147 kW (200 ZS) jaudu, tā spēj pavilkt pat līdz 2 000 kg smagu piekabi ar darba bremzēm.

Līdzīgi saviem OCTAVIA modeļu klāsta ciltsbrāļiem SCOUT - ar 4 703 mm garumu un 1 829 mm platumu, tagad ir par 16 mm garāka un par 15 platāka - un piedāvā vēl lielāku ietilpību nekā iepriekšējās paaudzes modelī. Lielākais bagāžas nodalījums segmentā ir palielināts vēl par 30 l līdz 640 l. SCOUT var pasūtīt ar inovatīvajiem LED Matrix priekšējiem lukturiem, kas OCTAVIA pieejami pirmo reizi, un ļauj vadītājam vienmēr braukt ar tālajām gaismām tās neizslēdzot.

Efektīvi TDI un TSI dzinēji, kā arī priekšpiedziņa, kas pieejama pirmo reizi

OCTAVIA SCOUT savu debiju piedzīvo jaunais EVO paaudzes 2.0 TDI dzinējs ar 147 kW (200 ZS) jaudu un 400 Nm griezes momentu - tas ir jaudīgākais dīzeļdzinējs modeļu sērijas vēsturē. Turklāt papildu četru riteņu piedziņai ŠKODA dzīvesstila universālis tagad pieejams arī ar priekšpiedziņu. Klienti var izvēlēties 2.0 TDI ar 85 kW (115 ZS), 1.5 TSI ar 110 kW (150 ZS) – abi no kuriem ir aprīkoti ar manuālu 6‑pakāpju transmisiju – vai e-TEC versiju ar 1.5 TSI dzinēju un 7 pakāpju DSG, kā arī daļējā hibrīda tehnoloģiju. Ir iespēja izvēlēties arī divus augstākā aprīkojuma līmeņa dzinējus - 2.0 TSI ar 140 kW (190 ZS) un 2.0 TDI ar 147 kW (200 ZS) jaudu - vai 2.0 TDI ar 110 kW (150 ZS) jaudu, kas visi jau standartaprīkojumā pieejami ar pilnpiedziņu un 7 pakāpju DSG

Spēcīga āriene ar tipiskiem SCOUT elementiem

Unikāls priekšējais un aizmugurējais bamperis ar alumīnija apdares virsbūves apakšdaļas aizsardzību, kā arī papildu melnas plastmasas apdare uz riteņu arkām, sānu sliekšņiem un durvju apakšējās daļas pasargā OCTAVIA SCOUT virsbūvi un piešķir automašīnai izteiksmīgu vizuālo tēlu. Kompozīciju noslēdz standartaprīkojumā iekļautie 18 collu sudraba krāsas Braga vai papildaprīkojumā pieejamie 19 collu Manaslu vieglmetāla diski. Priekšējais un aizmugurējais izkliedētājs, jumta reliņi un logu ietvari izceļas ar sudraba krāsas apdari, līdzīgi kā elektriski regulējamo, nolokāmo un apsildāmo sānu spoguļu korpusi, kas aprīkoti ar automātiskās aptumšošanās funkciju. OCTAVIA SCOUT standartaprīkojumā iekļauti LED miglas lukturi, un modeļa priekšējos spārnus rotā SCOUT emblēmas.

SCOUT atmosfēra jauna dizaina interjerā

ŠKODA OCTAVIA jaunā interjera koncepcija sniedz nepieredzēta telpas plašuma un uzlabotas vadības viegluma atmosfēru arī SCOUT versijā. Jauna dizaina priekšējais panelis ir modulārs - tas ir sadalīts dažādos līmeņos un aprīkots ar lielu brīvi stāvošu 10 collu centrālo displeju. Viduskonsolē dominē hromēti dekoratīvie elementi, kas atrodami arī uz jaunās durvju apdares un rokturiem. SCOUT raksturīgie dekoratīvie elementi uz priekšējā paneļa, ThermoFlux sēdekļi un SCOUT emblēmas rūpējas par īpašiem, vizuāli izsmalcinātiem pieskārieniem interjerā. OCTAVIA SCOUT pedāļiem ir alumīnija apdare, bet interjera apdarē, uz stūres, elkoņbalsta un priekšējā paneļa atrodamas Tabor Brown šuves.

Pilnīgi jaunās OCTAVIA SCOUT pasaules pirmizrāde, kā arī detalizēta informācija par modeli un citām OCTAVIA versiju klāsta iezīmēm sekos jūlija sākumā.

Jaunākās Ziņas