JAUNAIS ŠKODA KAROQ

16. listopadu 2021

ŠKODA ir atklājusi divas jaunas atjaunotā KAROQ skices. Čehijas automašīnu ražotāja kompaktais SUV modelis – kas pirmo reizi atklāts pirms četriem gadiem, 2017. gadā – tagad ir piedzīvojis dizaina un tehnoloģiju atjauninājumu. Modeļa mediju prezentācija digitālā vidē norisināsies 30. novembrī.

PRIEKŠPUSEAIZMUGURE

Vienā no divām dizaina skicēm attēlota atsvaidzināta ŠKODA KAROQ jaunā, vēl izteiksmīgākā priekšējā daļa. ŠKODA radiatora režģis ir kļuvis platāks, un tagad tas veidots no iespaidīgām dubultām līstēm, kā arī jaunā, sešstūra formā ar platu gaisa atveri apakšējā daļā. Priekšējie lukturi kopumā ir kļuvuši slaidāki nekā iepriekšējā versijā, un tagad tie iestiepjas radiatora režģī. To dinamiskais izskats ir pasvītrots ar jauna dizaina dienas gaitas gaismām, kas tagad katra sastāv no diviem atsevišķiem elementiem. Apakšējā daļā atrodas otrais apgaismes elements, kas paredzēts miglas lukturiem, vai augstākajā aprīkojuma versijā tas ir atsevišķs LED modulis. Šāda priekšējo lukturu konfigurācija nodrošina raksturīgo četru “acu” apgaismojumu braukšanas laikā diennakts tumšajā laikā.

Otrajā skicē redzama KAROQ jaunā dizaina aizmugurējā daļa. Papildu garākam aizmugurējam spoilerim un vizuāli atjaunotajai aizmugurējās daļas apakšpusei ar melnas krāsas izkliedētāju, arī aizmugurējie lukturi tagad ir veidoti jaunā dizainā ar asām šķautnēm. Līdzīgi priekšējiem lukturiem tie ir kļuvuši šaurāki, vizuāli pasvītrojot automašīnas platumu. Raksturīgā ŠKODA stilā īpašu vizuālu efektu rada aizmugurējo lukturu kristāla līniju struktūras, kas saglabā raksturīgo C formas grafiku.